»
pentru EA » Ultralipo System

ULTRALIPO SYSTEM – slabire localizata cu unde acustice!

Ultralipo sistem
Salon Remodelare Corporala Cluj - Tratamente de Slabire Cluj Napoca
BRATE / GAMBE                                     70 lei / 110min
ABDOMEN – SUPERIOR                         130lei /  95min
ABDOMEN – INFERIOR                          130lei /  95min
ABDOMEN LATERAL SPATE               130lei /  100min
TORACE ( ANTERIOR/POSTERIOR)      70lei /  80min
FESE   80lei /  130min
COAPSE (1/3 SUPERIOARA)  120lei / 100min
COAPSE (INTERIOR)                              120lei /  95min
COAPSE (ANTERIOR)  120lei / 100min
COAPSE(POSTERIOR)  120lei / 110min

  • Fiecare zona presupune o abordare diferita pentru a obtine rezultate bune si include 3-6 etape distincte!
  • Consultati nr.de proceduri/pret/timp si comunicati serviciul pentru programare!
  • Situatiile particulare (asocieri de zone) se trateaza individual!
CITESTE ACESTE INFORMATII!    Slabire localizata cu unde acustice!
Acest articol este scris de mine,nu reprezinta parerea companiei producatoare ci experienta mea de 6 ani cu acest aparat si aceasta procedura!
Dr.Mihaela Muresan


Aparatul Ultralipo System prin utilizarea undelor acustice, ajuta la slabirea localizata,in straturi,de pe orice zona care are strat adipos!
Zonele pe care se poate lucra sunt
-bratele
-abdomen – zona superioara
-abdomen – zona inferioara
-abdomen – lateral spate
-fese
-coapse – lateral
-coapse – interior
-coapse - anterior
-coapse – posterior
-gambe
Suprafata aleasa pentru manopera este de aproximativ 30 cm diametru si simetric ,acolo unde se preteaza a se lucra simetric.
Durata efectiv a sedintei de spargere a celulelor adipoase este intre 30-50 minute.
Voi explica in detaliu ce anume se intimpla in timpul acestei sedinte de slabire localizata,care are rezultate foarte bune,similare cu varianta chirurgicala.
Din start va pot asigura ca nimic nu doare si este categoric o procedura neinvaziva.
Prima etapa este foarte importanta ,inmuierea! Durata este intre 20-45 minute ,in functie de grosimea stratului si metoda de inmuiere.Aplicarea cremei termice pe zona de lucru are ca si scop inmuierea peretelui celular din primul strat de celule.Daca acest perete este sensibilizat in acest fel,la urmatoarea etapa de spargere-cavitatia,vor avea sansa sa se sparga mult mai mai multe celule adipoase.Ultrasunetele de fapt traverseaza stratul adipos si determina cresterea presiunii intracelulare ,ele se umfla si se sparg,aici intervenind importanta sensibilizarii peretelui celular.Daca la diagnosticare se constata ca pliul nu poate fi izolat pentru a se putea lucra(ultrasunetele traverseaza perpendicular stratul facut pliu) se propun manopere de inmuiere si triturare anterioare sedintei.Singuri va puteti face o idee despre densitatea stratului.Daca la pensare puteti prinde acest strat inseamna ca se poate obtine slabire localizata,daca nu,e nevoie sa-l inmuiem anterior.
A doua etapa,cea de cavitatie-spargere,inseamna efectiv spargerea celulelor din stratul superior!Rezultatele pe zone sunt diferite-
-brate – intre 0,5-1 cm
-abdomen – intre 2-5 cm
-coapse si fese – intre 1-2 cm
-gambe – intre 0,5-1 cm
Aceste rezultate reprezinta scaderi in circumferinta,pe fiecare masuratoare facuta.Masurarea se face la limita superioara,medie si inferioara a zonei pe care se lucreaza.
Scaderea in cm este vizibila imediat dupa procedura( a fost clar influentata arhitectura stratului prin spargerea celulelor) si adevaratii cm in minus se vad efectiv dupa ce continutul celular eliberat s-a drenat ,preluat fiind de sistemul de detoxifiere al corpului-sistemul limfatic! De aceea este o procedura uimitoare care se face doar 1 data pe saptamina pentru ca doar asa,se poate ajunge la stratul urmator,dupa ce s-a ,,curatat,, zona de continutul celular eliberat la sedinta anterioara.
A treia etapa,foarte importanta,ajuta ca viteza de circulare a limfei in sistemul limfatic sa se imbunatateasca .Drenajul limfatic ajuta ca acel continut celular sa fie eliminat mai repede.Indicatia pentru urmatoarea procedura se face in functie de felul in care organismul detoxifica primul strat spart.Intre 5-10 zile se elimina eficient aceste toxine,deci ,undeva la 7 zile se poate face deja o alta sedinta de slabire localizata.Pentru rezultate foarte bune recomand efectuarea unei sedinte intermediare de detoxifiere.
 
Deoarece timpul,banii si asteptarile clientilor sunt foarte importante,va recomand o diagnosticare anterioara efecturarii acestei proceduri!